Powered by Smartsupp

Výrobky maminek – bílé nádobí se proměnilo v originální kousky

Kvě 31, 2014

Decoupage, dekupáž neboli ubrousková technika je jednoduché zdobení jakéhokoli povrchu s výsledkem, který potěší oko i srdce. S maminkami jsme se tentokrát rozhodly zkrášlit bílé nádobí. Maminky si zvolily různorodé motivy, barvy a vzory a přeměnily tradiční nádobí podle své představy v netradiční a originální dekoraci. A to vše za minimální finanční náklady.

Pokud tedy nemáte to srdce vyhazovat staré věci a chcete jim vdechnout nový život v podobě jiného designu, stačí nakoupit ubrousky s oblíbenými vzory, vhodné lepidlo, štětce a lak na nábytek. Dekupáží můžete ozdobit takřka jakýkoli povrch. Klasika jsou květináče, ale můžete tak ozdobit různé krabičky, nádobí, textilie, vyrobit si z dekupáže obrázek na stěnu a vůbec všechno možné.

Chcete-li se přijít podívat, jak se výrobky maminkám povedly, můžete to udělat např. u příležitosti benefičního koncertu, který se bude konat v Telči. Zde budeme mít stánek, kde si můžete výrobky i zakoupit.

 

podobné příspěvky

Zastavte se u nás pod Joštem

Zastavte se u nás v Brně pod Joštem o víkendu 15.-17. prosince Vánoce klepou na na dveře a v Na počátku chceme přispět vám, kteří sháníte drobné dárky pro své blízké. Na Moravském náměstí v Brně, v prostoru pod sochou markhraběte Jošta Lucemburského si můžete u stánku...

pokračovat ve čtení