Powered by Smartsupp

Oprava čísla dárcovského účtu a omluva

Srp 23, 2016

Ve čtvrtek 18. srpna jsme všem našim dárcům poštou rozesílali Výroční zprávu za rok 2015. Bohužel jsme v přiloženém dopise i v poštovní poukázce uvedli nesprávné číslo dárcovského účtu (2779999277/0300), na což nás dnes upozornil jeden z dárců, kterému tímto ještě jednou za důležité sdělení děkujeme.

Zjistili jsme rovněž, že číslo dárcovského účtu bylo nesprávně uvedeno i na těchto webových stránkách v sekci Kontakty (již je opraveno).

Správné číslo dárcovského účtu je  2279999227/0300.

Za omyl jsem konkrétně zodpovědný já, při přepisu údajů jsem zaměnil a prohodil číslice 2 a 7 na druhé a deváté pozici. Přestože jsem dokumenty poté kontroloval několikrát, vždy jsem toto prohození číslic 2 a 7 přehlédl.

Běžně všechny dokumenty u nás kontrolují minimálně dva lidé, ale do tohoto systému nám zasáhla doba dovolených, a zároveň jsme nechtěli rozeslání zdržovat. Vedle dvou původních letitých účtů je toto číslo účtu i pro nás nové a stále si na něj zvykáme. Každopádně, je to pro nás poučení, že minimálně dvojí kontrolu nelze podceňovat ani za mimořádných okolností.

Za tuto zásadní chybu se tímto velice omlouváme. Víme, že pro ty, kteří nás chtěli a chtějí finančně podpořit, se jedná o velikou komplikaci při zadávání transakce. Věříme však, že Vás to od podpory našich projektů ve prospěch těhotných žen a maminek s dětmi neodradí.

Děkujeme za shovívavost a pochopení.

 

Za úsek vztahů s veřejností a fundraisingu

 

Tomáš Bendl

 

podobné příspěvky

Už brzy: Jarmark neziskovek

Už brzy: Jarmark neziskovek

Když chcete potkat "ty z nezisku", navštivte Jarmark neziskovek Zajímá vás, kde všude můžete v Brně pomoct? Rádi pomáháte, ale nevíte, kde? Právě pro vás připravujeme Jarmark neziskovek. Už tento čtvrtek 14. března od 13:30 do 16:30 v atriu Fakulty sociálních studií...

pokračovat ve čtení
Online workshop: Jak pomoci své duši

Online workshop: Jak pomoci své duši

Workshop o tom, jak sama sobě účinně pomoct v krizi Pro ženy a maminky, které musí denně řešit menší i větší krize v domácím prostředí jsme připravili půlhodinku tipů , jak se v krizové situaci zklidnit a jak ji úspěšně překonat. Věnujte půlhodinku sobě a své duševní...

pokračovat ve čtení
Zveme vás na koncert filmové hudby

Zveme vás na koncert filmové hudby

Co plánujeme v kostce Už je to 30 let, co podporujeme těhotné ženy a maminky s dětmi v těžké životní situaci. Je to nejen zhruba 400 žen, které v Na počátku ročně doprovázíme na jejich cestě. V naší práci chceme pokračovat dál a chceme ji rozvíjet. Plánujeme rozšíření...

pokračovat ve čtení