Powered by Smartsupp

Děkujeme za dary k Vánocům pro maminky a děti

Pro 22, 2015

Ve středu dopoledne 16. prosince jsme jeli do Kuřimi na Základní školu Jungmannova, kde nás čekalo milé setkání s dětmi a paní učitelkou Gabrielou Kučerovou. Převzali jsme dárečky k Vánocům pro děti z Domova pro dětský život a Bytů Na počátku, které žáci z celé školy mezi sebou vybrali či zakoupili, roztřídili, zabalili a nachystali pod stromeček ve třídě. Dárečky zaslali také do azylových domů v Boskovicích, Blansku a Petrovicích. Děkujeme všem dětem za solidaritu, jejich rodičům za podporu a paní učitelce Kučerové za zorganizování celé sbírky.

 

Ještě ten samý den odpoledne jsme jeli do Agentury Větrník, kde pod vedením paní Blanky Čermákové probíhala sbírka vybavení pro maminky a nejmenší děti. Na sbírce se podílely klientky Větrníku, tedy také maminky, které se připravují k porodu či docházejí do laktační poradny. Paní Čermáková nám pak za Větrník předala také finanční dar. Za každoroční vytrvalou podporu všem v Agentruře Větrník i jejím klientkám mnohokrát děkujeme.

 

Dnes k nám zástupkyně brněnských Dobrotet dovezly dárečky pro maminky i děti. V tomto roce maminky a děti z našich služeb podporují pravidelně. I toto setkání bylo velice milé a všem dobrotetám za celoroční podporu moc děkujeme.

 

podobné příspěvky