Powered by Smartsupp

Díky Andělům života se vybralo 30 321 korun

Úno 10, 2014

V předvánočním období a po Novém roce probíhal v Brně a okolí prodej Andělů života. Výtěžek z jejich prodeje pomůže maminkám a dětem, které podporujeme prostřednictvím Domova pro dětský život a Bytů Na počátku.

Za celým projektem stojí nadšení dobrovolníci z dobrovolnické organizace Perle.  Během listopadu dobrovolníci našili více než 500 látkových andílků. V průběhu prosince probíhaly andělské dílničky, kdy bylo možné andílka dodělat. Dílničky probíhaly např. na Veletrhu neziskových organizací Brno na Mendelově univerziě, v kancelářské budově O2 nebo v Nákupním centru Královo pole.

Po Novém roce pak přišlo zhodnocení výsledků, sečtení utržených peněz a předání výtěžku. Na konci ledna jsme tak mohli uvítat milou návštěvu v našem sídle na Soběšické. Donesla nejen výtěžek celé akce, který činí úžasných 30 321 korun, ale také ještě spoustu pěkných dárečků pro děti a jejich maminky. Moc ze ně všem, co svým umem, pílí a volným časem i nákupem přispěli, děkujeme.

podobné příspěvky

Benefiční koncert pro ženy: firemní partneři

Benefiční koncert pro ženy: firemní partneři

Benefiční koncert pro ženy ke 30. výročí pomoci těhotným ženám a maminkám s dětmi v Na počátku se blíží. Chceme proto poděkovat všem firemním partnerům, kteří věnovali svůj čas, úsilí i nemalé finanční prostředky k tomu, aby se tato událost mohla uskutečnit. Děkujeme...

pokračovat ve čtení
Už brzy: Jarmark neziskovek

Už brzy: Jarmark neziskovek

Když chcete potkat "ty z nezisku", navštivte Jarmark neziskovek Zajímá vás, kde všude můžete v Brně pomoct? Rádi pomáháte, ale nevíte, kde? Právě pro vás připravujeme Jarmark neziskovek. Už tento čtvrtek 14. března od 13:30 do 16:30 v atriu Fakulty sociálních studií...

pokračovat ve čtení