Powered by Smartsupp

Můžete hlasovat pro náš projekt na stránkách IKEA

Pro 2, 2014

S naším projektem jsme postoupili do dalšího kola charitativní akce společnosti IKEA s názvem „Spolu s vámi – Pro nejdůležitější lidi na světě„. Dostali jsme se tak mezi 5 finálových projektů, které spadají pod brněnský obchodní dům.

Vítězný projekt bude uskutečněn formou dodání nábytku a bytových doplňků přímo zaměstnanci společnosti IKEA. Ti také pomohou snižovat náklady na spotřebu vody a energií nebo méně zatěžovat prostředí odpady, což je v dnešní době obzvláště přínosné.

Co je obsahem námi podaného projektu?

Potřebujeme renovovat vybavení v místnostech azylového domu, zejména v návštěvní místnosti (dětský hrací koberec, stůl a židle, boxy na hračky, police, výzdoba na zdi), pokojích (psací stůl, židle, noční stolek, skříně, dětský koberec, obrázky na zdi, rámečky na obrázky, které si vytvoří samy maminky s dětmi), herně pro děti (police na hračky, boxy na hračky, dětský hrací koberec, sedací vaky pro děti, dětská plastová houpačka, obrázky, samolepící obrázky) a knihovně (police na knihy pro děti) a doplňky v rámci domu (bezpečnostní zábrany do dveří na schodiště a do herny, bezp. pojistky na zásuvky, bezp. pojistky na dvířka, chrániče rohů na stoly, spony na přichycení ubrusů, schodek k umyvadlu, dětská jídelní židlička). V návštění místnosti navíc chceme vybudovat hrací koutek pro děti.

Vybírat mezi projekty, které se vám nejvíce líbí, můžete na odkazované stránce akce:  www.spolusvami.cz/deti

Pro hlasování musíte být členy IKEA Family klubu.

Za vaše případné hlasy předem děkujeme a jsme zvědaví, jak to dopadne.

 

podobné příspěvky

Zastavte se u nás pod Joštem

Zastavte se u nás v Brně pod Joštem o víkendu 15.-17. prosince Vánoce klepou na na dveře a v Na počátku chceme přispět vám, kteří sháníte drobné dárky pro své blízké. Na Moravském náměstí v Brně, v prostoru pod sochou markhraběte Jošta Lucemburského si můžete u stánku...

pokračovat ve čtení